dimecres, 9 de maig del 2018

Viatge formatiu a l'Albufera i Viver Municipal

El passat 29 de març, T'Avalem Moncofa va realitzar una visita formativa a l'Albufera, zona de característiques semblants a les de la nostra àrea d'actuació.

Acompanyats pels alumnes del mòdul de jardineria del Taller d'Ocupació de Moncofa i per un tècnic qualificat que ens va guiar durant tota la visita, vam poder observar el bosc mediterrani, amb tota la varietat d'espècies adaptades a estes condicions de proximitat al mar, com per exemple el pi blanc, amb l'alternança de vegetació palustre pròpia de les zones humides, els saladars i els sistemes dunars que protegixen la vegetació de la devesa i alberguen una sèrie de plantes adaptades a les dures condicions de salinitat i sequedat.

Vam poder conéixer la metodologia aplicada en la regeneració dels hàbitats de la devesa afectats pel projecte d'urbanització en les proximitats del "Casal d'esplai",  regeneració d'ecosistemes naturals de la devesa l'albufera (mallades, boscos i dunes costaneres) i amb la visita al viver municipal.

 ELS ALUMNES/TREBALLADORS DEL T'AVALEM I EL TALLER D'OCUPACIÓ DE MONCOFA, ACOMPANYATS PEL DIRECTOR DEL T'AVALEM I LA MONITORA DE JARDINERIA I LA DOCENT DE SUPORT DEL TALLER D'OCUPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada